Reparatie plannen

Bij Schadenet Knopper kunt u in 3 simpele stappen een reparatieverzoek indienen. Hierdoor hoeft u in de meeste gevallen niet eens langs te komen voor het opnemen/inventariseren van de schade.

Na ontvangst van uw reparatieverzoek zullen onze schade-experts de schade beoordelen en contact met u opnemen over de duur en de kosten van de reparatie en samen met u de reparatie inplannen.

Reparatie plannen bij Schadenet Knopper

Scan de QR-code en ga
direct naar de mobiele website!

Foto's

Stap 1: Foto van de tellerstand

Maak een duidelijke foto van de tellerstand (KM/Mph) van het voertuig.

Stap 2: Overzichtsfoto voor

Maak een diagonaal genomen overzichtsfoto van de voorzijde met een duidelijk zichtbaar kenteken. Zorg er voor dat het gehele voertuig op de foto staat.

Stap 3: Overzichtsfoto achter

Maak een diagonaal genomen overzichtsfoto van de achterzijde met een duidelijk zichtbaar kenteken. Zorg er voor dat het gehele voertuig op de foto staat.

Stap 4: Detailfoto van de schade

Maak een close-up foto waarop de schade duidelijk in beeld is gebracht. Zorg dat er geen vuil of lichtinval te zien is.

Stap 5: Detailfoto van de schade (hoek)

Maak nog een close-up foto waarop de schade duidelijk in beeld is gebracht, maar nu vanuit een andere hoek. Zorg ook hier ervoor dat er geen vuil of lichtinval te zien is.

Stap 6: Detailfoto van de schade (andere hoek)

Maak nog een close-up foto waarop de schade duidelijk in beeld is gebracht. Maar nu vanuit een andere hoek. Zorg ook hier ervoor dat er geen vuil of lichtinval te zien is.

Schadegegevens

'

Verzoek tot het maken van een afspraak

Bezig met het laden van de beschikbare tijden bij Schadenet Knopper

Persoonlijke gegevens

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Goed om te weten: houd rekening met langere doorlooptijden
In verband met grote drukte en oponthoud bij leveringen van onderdelen voor enkele automerken kan het voorkomen dat de reparatie aan uw voertuig, door deze overmacht, pas later dan gewenst uitgevoerd kan worden.

Wij zullen er alles aan doen om u toch zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

Alvast dank voor uw begrip en geduld.