Autoschadeherstel

Altijd vervangend vervoer
Wij hebben voor iedere autoschade een vervangende auto paraat, waardoor altijd u mobiel blijft. U bent uw eigen auto nooit langer kwijt dan strikt noodzakelijk

Persoonlijk advies en ondersteuning
Tevreden klanten staan bij Schadenet Knopper centraal. Wij ondersteunen u daarom graag bij het invullen van uw schadeformulier en geven een eerlijk advies over de juiste aanpak van uw herstel.

Kwaliteit gegarandeerd
Onze certificering waarborgt een optimale kwaliteit van het herstelproces van uw auto, waarbij wordt voldaan aan alle wettelijke eisen op het gebied van milieu- en arbozorg.

Vervangen vaak niet nodig
Dankzij het gebruik van het Miracle Uitdeuksysteem worden ook grotere beschadigde onderdelen en moeilijke deuken hersteld en is vervangen lang niet altijd noodzakelijk.

Milieuvriendelijke Hi-Tec autolakken
Dankzij het gebruik van watergedragen Hi-Tec autolakken combineren wij het mooiste resultaat met een minimale belasting voor het milieu.

Veilig weer op weg
De moderne veiligheidssystemen in uw auto worden digitaal uitgelezen om verborgen schade te traceren. Na het herstel wordt alles weer geactiveerd, zodat u er op kunt vertrouwen dat u weer veilig de weg op gaat.

Geen kleurverschillen
Wij combineren een geavanceerde spectrummeter met onze jarenlange ervaring voor het bepalen van de exacte de kleur voor uw lak. Na ons vakkundig spuitwerk ziet u totaal geen kleurverschil.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak