Interieur reparatie

Schade aan het interieur van uw auto is erg vervelend. Een brandgaatje in een stoel of slijtageplekken zijn slechts enkele voorbeelden. Bij Schadenet Knopper in Hilversum weten we waar we mee bezig zijn: of het nu gaat om een autostoel repareren, een dashboardreparatie of het gehele interieur van uw auto bekleden, alles is mogelijk. U besteedt immers de meeste tijd ín uw auto, wacht dus niet langer met schade aan het interieur en kom naar Schadenet Knopper. U kunt natuurlijk ook eerst altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Advies over autobekleding- en dashboardreparatie

Wilt u advies over autobekledingreparatie of dashboardreparatie? Neem dan contact op met Schadenet Knopper in Hilversum. Onze werkplaats beschikt over vakbekwame experts. Wij werken met de meest moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en zien het autoschadeherstel aan uw voertuig - ook aan het interieur - als onze passie. Graag tot ziens bij Schadenet Knopper!

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak